Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εθελοντική ομάδα 5ου Γυμνασίου Κατερίνης 2020

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης
  • Μπορεί ο κοροναϊός να μην μας άφησε να ολοκληρώσουμε τις δράσεις μας και κυρίως να οργανώσουμε κάποιες επισκέψεις σε ιδρύματα που θέλαμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε οικονομικά, ωστόσο, έχοντας πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των δράσεών μας μέχρι τον Φεβρουάριο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στείλαμε μέσω τραπεζικών λογαριασμών τα χρήματά μας στα εξής ιδρύματα:

«Βενιαμίν» στην Κατερίνη

«Κιβωτός του Κόσμου» στα Γιάννενα και

Ορφανοτροφείο «Μέλισσα» στην Θεσσαλονίκη

 

Είμαστε περήφανοι  που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο καταφέραμε να βοηθήσουμε παιδιά που ζουν σε δυσκολότερες συνθήκες από εμάς και να κάνουμε τη ζωή τους λίγο καλύτερη.

Και του χρόνου με υγεία!

 

  • Καλημέρα στην Εθελοντική Ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη δωρεά σας.

Μου φέρατε στο μυαλό ημέρες του 1958 – 1960 όταν φοίτησα στις Α, Β, και Γ τάξεις του Γυμνασίου στο «Γυμνάσιο Κατερίνης».

Από το ορφανοτροφείο όπου ζούσα, παιδί χωρίς γονείς, με διώξανε γιατί τόλμησα να κάνω μια βόλτα με ποδήλατο γύρω από το ορφανοτροφείο, δηλαδή 602 μέτρα. Αυτό έγινε βέβαια από ένα δερβέναγα που ήθελε να μου δείξει πόσο αγαπούσε ανυπεράσπιστα παιδιά!!!

Έμεινα ακόμα δύο χρόνια στην Κατερίνη, σταμάτησα το Γυμνάσιο, εργαζόμουν σε οικοδομές 12 ώρες τη μέρα, για ένα κομμάτι ψωμί, μετανάστευσα στην Αυστραλία, μετά στον Καναδά, όπου τελείωσα το Γυμνάσιο, σπούδασα Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, εργάστηκα σαν διευθυντής σε μια μεγάλη εταιρία με 5000 υπαλλήλους και στα 48 μου αποφάσισα με την αγαπημένη μου να εγκαταλείψουμε τις «εργασίες» μας, επιστρέψαμε στην πατρίδα μας και ιδρύσαμε τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ για να στηρίξουμε παιδιά που έχουν τα ίδια προβλήματα με δερβέναγα που δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει από το να επιτίθεται σε παιδιά που ΔΕΝ έχουν κανένα να τα υπερασπιστούν.

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε ορφανά και παιδιά σε κίνδυνο για τα τελευταία 26 χρόνια, χωρίς επιδοτήσεις, ΜΟΝΟ με την αγάπη του κόσμου, με έδρα την Κατερίνη, ΠΑΝΤΟΤΕ σε εθελοντική βάση.

Καλή συνέχεια στο έργο σας

Ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Χάρης Αναστασίου

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου