Ανακοινώσεις Θεατρικο Εργαστήρι

H θεατρική παράσταση “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” στο ανοιχτό αμφιθέατρο πάρκου Κατερίνης

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης παρουσίασε την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 21:00 στο ανοιχτό αμφιθέατρο πάρκου Κατερίνης την παράσταση “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” του Γιώργου Τζαβέλα.

Ήταν  μια εμπνευσμένη μεταφορά της επιτυχημένης ταινίας στη θεατρική σκηνή με  αναφορές στη ζωή και στα προβλήματα της μικροαστικής τάξης στις αρχές της δεκαετίας του εξήντα. Η ιστορία γνωστή, η ιστορία του αυταρχικού Αντωνάκη και της Ελενίτσας, οπότε η σύγκριση της ταινίας και της παράστασης ήταν αναπόφευκτη, αλλά το στοίχημα κερδήθηκε χωρίς κόπο όπως απέδειξε το πηγαίο γέλιο  και το δυνατό χειροκρότημα των θεατών.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την εξαιρετικά απολαυστική παράσταση στους υπεύθυνους καθηγητές της ομάδας την κα Αθηνά Τσάλα, την κα Έφη Καπετανάκου και τον κ. Τάσο Αετόπουλο, οι οποίοι με την εμπνευσμένη σκηνοθεσία, την  προσεγμένη δουλειά και το μεράκι τους παρουσίασαν μια παράσταση αξιώσεων με άριστες ερμηνείες, έξοχα τραγούδια και άρωμα εποχής! Επιμελήθηκαν μια θαυμάσια παράσταση η οποία είχε έντονη κίνηση και πλοκή, εκπλήξεις και ανατροπές που πλούτισαν το θεατρικό πυρήνα και προσέφεραν γέλιο, κέφι, χαρά και ρομαντισμό.

Τα παιδιά  ερμήνευσαν με ευαισθησία, χόρεψαν εκπληκτικά και τραγούδησαν υπέροχα αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά  πόσο πολυτάλαντα είναι. Όλες οι κυρίες ήταν υπέροχες κι οι κύριοι ήταν ο καθένας μοναδικός στο ρόλο του! Τα τραγούδια, που ερμήνευσαν  ζωντανά στη σκηνή, ταξίδεψαν στους ήχους αγαπημένων μελωδιών το κοινό, το οποίο τα σιγοτραγουδούσε και χειροκροτούσε με ενθουσιασμό! Οι γνωστές μοναδικές ατάκες και οι κορυφαίες αστείες σκηνές χάρισαν  πραγματικό, αυθόρμητο, πηγαίο γέλιο και χαρά! Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Μπράβο σας, παιδιά!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, καθηγητές, μαθητές για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν! Περάσαμε υπέροχα, διασκεδάσαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, τραγουδήσαμε και ταξιδέψαμε σε μιαν άλλη εποχή…

Ευχαριστούμε, επίσης, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη στήριξη και όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της εξαιρετικής παράστασης.

Η Διευθύντρια                            Ο Σύλλογος καθηγητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου