Ανακοινώσεις

Αποχαιρετισμός των παιδιών της Γ΄ τάξης

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

20180606_104832Αγαπητοί μας τελειόφοιτοι, αγαπημένα  μας παιδιά,

μια ακόμη  σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι. Είναι δύσκολο τα λόγια να αποτυπώσουν τα συναισθήματα της στιγμής και πάντα είναι δύσκολος ο επίλογος όταν αφήνεις ένα σχολείο. Η γλυκιά θύμηση των όμορφων στιγμών θα είναι πάντα εκεί να μας κρατά συντροφιά και να μας θυμίζει πως κάποτε όλα τελειώνουν. Οι στιγμές είναι στιγμές και φεύγουν αλλά οι αναμνήσεις μένουν.

Άλλη μία χρονιά λοιπόν τελείωσε. Η χρονιά αυτή αποτελεί το τέλος μιας πορείας για εσάς που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Αυτά τα χρόνια μοιραστήκατε αγωνίες, ελπίδες, όνειρα, στόχους, εμπειρίες και αναπτύξατε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς.

Φέτος αφήνετε ένα χώρο, το σχολείο μας,  που υποστήριξε ένα μέρος του ταξιδιού σας προς της ενηλικίωση. Ένα χώρο, όπου είχατε την ευκαιρία να πλουτίσετε τις γνώσεις σας, να αποκτήσετε εφόδια για το μέλλον να δημιουργήσετε φιλίες, πολλές από τις οποίες θα κρατήσουν μια ζωή, να θωρακιστείτε με ηθικές αξίες και να χτίσετε μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Όμως το ταξίδι σας δεν τελειώνει εδώ. Πηγαίνοντας στο λύκειο θα γνωρίσετε ένα καινούριο περιβάλλον στο οποίο όλοι πρέπει να κοιτάξετε μπροστά έχοντας εφόδια όσα σας πρόσφερε το γυμνάσιο. Εκεί να φροντίσετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να αναπτύξετε περισσότερο τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Η σκέψη μας πάντα θα σας ακολουθεί στο πέταγμά σας!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, φώτιση στις επιλογές σας και επιτυχίες στη ζωή σας!

Η Διευθύντρια                          Ο Σύλλογος καθηγητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης
Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου