Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ευχαριστήριο

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασαν κατά την παρουσίαση των πολιτιστικών προγραμμάτων οι μαθητές και μαθήτριες της Ομάδας Δημοσιογραφίας του Σχολείου μας με την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος κα Βαΐα Μανώλα  την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018. Στο τέλος της παρουσίασης των δράσεων του προγράμματός τους δώρισαν στο σχολείο ένα φορητό υπολογιστή και ένα τάμπλετ που αγόρασαν με χρήματα από το ταμείο της ομάδας. Στην ομάδα Δημοσιογραφίας του Σχολείου συμμετέχουν οι μαθητές: Γκούτζα Χρύσα (Γ1), Γκρίνιας Δημήτρης (Γ1), Δένη Τριανταφυλλιά (Γ1)Κοντσέ Λυδία (Γ2), Οικονόμου Βαρβάρα (Γ3),Κουτσού Φωτεινή (Β2), Οικονόμου Φιλαρέτη (Β3), Χούτα Αγνή (Β4),Ορματζή Αγγελική (Α3).

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας εκφράζουν  ειλικρινείς  ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια για τη συγκινητική αυτή χειρονομία , που δείχνει αστείρευτη αγάπη για το σχολείο και πίστη στις ηθικές και κοινωνικές αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης.

Η ευγενική αυτή και αξιέπαινη πρωτοβουλία αποτελεί πολύτιμη υποστήριξη για το σχολείο και αποδεικνύει έμπρακτα το ήθος σας και τη διάθεσή σας για κοινωνική προσφορά.  Ακόμη, η γενναιόδωρη αυτή υποστήριξη μας γεμίζει χαρά και μάς δίνει το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι και αισιόδοξοι. Συμβάλλει, επίσης, στην προσφορά ακόμα καλύτερων μαθησιακών εμπειριών στους συμμαθητές σας και στη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή πρόοδο!

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου