Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Κοπή βασιλόπιτας πολιτιστικής ομάδας για το 2012

Αναρτήθηκε από Θοδωρής

ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Για άλλη μια χρονιά η πολιτιστική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης πιστή στην παράδοση πραγματοποίησε στις 14 Ιανουαρίου 2012 την κοπή της βασιλόπιτας στην πρώτη συνάντηση για το νέο ελπιδοφόρο έτος.

Μέσα στο ζεστό και οικογενειακό κλίμα που επικράτησε οι καθηγητές που συμμετέχουν στην ομάδα ευχήθηκαν ολόψυχα υγεία και ευτυχία στους μαθητές οι οποίοι τους το ανταπέδωσαν με ένα δυνατό χειροκρότημα. Το φλουρί κέρδισε ο μαθητής της Α΄ τάξης Παπανίκος Ιωάννης.

Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν να ζήσουμε και την επόμενη χρονιά ανάλογες στιγμές!

Πιτσίλκα Μαριέλα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου (14/1) η Πολιτιστική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Το φλουρί έτυχε κέρδισε ο μαθητής της Α΄ τάξης Παπανίκος Ιωάννης και η ευχή όλων ήταν να είναι το 2012 μια πετυχημένη και δημιουργική χρονιά για όλους!

Σκαμαγκά Ηλιάνα

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 5:30 το απόγευμα στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης η πολιτιστική ομάδα πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο μαθητής Ιωάννης Παπανίκος και το δώρο που έλαβε ήταν το τελευταίο έργο της Victoria Hislop, με τίτλο ‘’Το Νήμα’’.

Τίγκα Αφροδίτη

Για τον συντάκτη

Θοδωρής

Καθηγητής Πληροφορικής

Πες τη γνώμη σου