Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εκπαιδευτικές Επισκέψεις Ομάδα Φωτογραφίας

3η Μαθητική Συνάντηση του Δικτύου Φωτογραφίας “Κλικ ..προστάτευσέ το”

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 μαζί με το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης επισκεφτήκαμε τους κήπους του Πάσα στην Άνω Πόλη στο πλαίσιο της  3ης Μαθητικής Συνάντηση του Δικτύου Φωτογραφίας “Κλικ ..προστάτευσέ το”.

Εκεί γνωρίσαμε παιδιά από διάφορα σχολεία της Θεσσαλονίκης που  πραγματοποιούν παρόμοια προγράμματα με μας στο σχολείο τους. Όταν φτάσαμε εκεί χωριστήκαμε σε ομάδες με παιδιά από άλλα σχολεία και ξεκινήσαμε την περιήγησή μας στην Άνω Πόλη. Το τοπίο ήταν μαγευτικό και ιδανικό για φωτογραφίες. Είδαμε διάφορα αξιοθέατα και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες. Όταν τελειώσαμε την περιήγηση μας γυρίσαμε στο 7ο Λύκειο Θεσσαλονίκης , το οποίο μας φιλοξενούσε και εκεί  μας περίμενε μια έκπληξη. Φτιάξαμε ένα κολάζ με τις σκέψεις μας για αυτή την ημέρα και στο τέλος μας έβαλαν τραγούδια και χορέψαμε. Ήταν μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα εμπειρία και θα ήθελα να ξανακάνουμε κάτι αντίστοιχο!

Η μαθήτρια Κατερίνα Ιωαννίδου

 

Περάσαμε υπέροχα ήταν μια φανταστική εμπειρία!!! Κάναμε καινούργιες φιλίες με παιδιά που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και  την ίδια αγάπη για την φωτογραφία!

Η μαθήτρια Ιωάννα Ορφανίδου

 

Κύρια περάσαμε τέλεια εξαίσια φαντασμαγορικά ευελπιστώ να επαναληφθεί μια τέτοια εξόρμηση!

Ο μαθητής Θάνος  Σπανός

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης