Ανακοινώσεις Διακρίσεις Μαθητών Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ομάδα Φωτογραφίας

Βράβευση της Φωτογραφικής Ομάδας

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφιών  του Περιφερειακού δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Κλικ, προστάτευσέ το!»,  σχολικού έτους 2022-23, με ένα εξαιρετικό πόστερ με φωτογραφίες των μαθητών της Φωτογραφικής Ομάδας  που  εκτίθενται στον 5ο όροφο του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου από 16 έως 31 Μαΐου 2023 και το οποίο κέρδισε βραβείο στα πόστερ που ξεχώρισαν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης και η εκδήλωση βράβευσης φωτογραφιών  πραγματοποιήθηκαν  το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, 19.00-21.00 και οι μαθητές της φωτογραφικής ομάδας  απέσπασαν 3 επαίνους-βραβεία.

Έπαινος συμμετοχής δόθηκε στην  ομάδα για την πρωτοτυπία  θέματος του πόστερ, «Ο ελεύθερος χρόνος». Επίσης, βραβείο δόθηκε στην Ξενίδου Μάρθα της α΄ τάξης για την μεμονωμένη καλλιτεχνική φωτογραφία μαθητή και  στην  Ορφανίδου Ιωάννα της  β΄ τάξης  για τη μεμονωμένη φωτογραφία «ηχηρού» μηνύματος.

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες  και στους  υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της Φωτογραφικής Ομάδας,  την κα. Αικατερίνη Μαμούρη και τον κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο που συμμετείχαν και παρουσίασαν την ευφάνταστη, εξωστρεφή και με αντίκτυπο στην κοινωνία και στο υπόλοιπο σχολείο δράση τους!

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

 

Η Διευθύντρια

 

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου