Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Θεατρική Παράσταση: “Ο Μπακαλόγατος”

Αναρτήθηκε από Θοδωρής

‘’Ο μπακαλόγατος’’ του 5ου  Γυμνασίου Κατερίνης

Την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 η θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης παρουσίασε στη θεατρική σκηνή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 2ου & 5ου Γ.Ε.Λ. της πόλης μας το θεατρικό έργο των Χ. και Γ. Γιαννακόπουλου με τίτλο  ΄΄Της κακομοίρας’’ ή όπως είναι ευρύτερα γνωστό ‘’ ο Μπακαλόγατος’’.

Με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Βαλεντίνου Πελάγου και την συνεχή φροντίδα και παρουσία των υπευθύνων καθηγητών του προγράμματος Αθηνάς Τσάλα και Τάσου Αετόπουλου, οι μικροί ηθοποιοί  κατάφεραν να διασκεδάσουν και να ενθουσιάσουν το πολυπληθές κοινό τους και να σκορπίσουν απλόχερα το γέλιο με δύο παραστάσεις. Την πρωινή παράσταση παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της πόλης, ενώ την βραδινή γονείς και φίλοι.

bakalogatos_afisa

Έπαιξαν με τη σειρά που εμφανίστηκαν οι μαθητές: Τσιρώνης Νίκος (κ.Παντελής), Παπαδοπούλου Δέσποινα (Δέσποινα), Παπαϊωάννου Παναγιώτης (Σωτήρης), Τσιτιρόκης Στάθης( Ζήκος), Περιβολιώτη Εβελίνα (Λίτσα), Γελαστοπούλου Μαρία (Φιφίκα), Μπόζογλου Νίκος (Αντρέας), Βογιατζή Βασιλική (Κατερίνα), Μητσάκος Γιάννης, (Κιτσάρας), Αθανασιάδου Ραφαέλα (Αργύρης), Μεταξιώτης Λάζαρος (Μανώλης). Υποβολείς: Μαχαιρίδου Θεανώ, Κρεμέτη Ευγενία, γενικών καθηκόντων: Μαρία Σκούμπα.

Όλοι οι θεατές με ενθουσιασμό χειροκρότησαν τον Ζήκο και την παρέα του.

Για την δημοσιογραφική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Εβελίνα Περιβολιώτη, Μαρία Σκούμπα

Για τον συντάκτη

Θοδωρής

Καθηγητής Πληροφορικής

Πες τη γνώμη σου