Αθλητικές Εκδηλώσεις Ανακοινώσεις

Συμμετοχή στις εκδηλώσεις-αγώνες AlmiraMAN στην Ολυμπιακή Ακτή

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Πέμπτη  4.05.2023 το τμήμα Β2 της Β΄ τάξης του σχολείου μας με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ. Παν. Σιδηρόπουλου και κ. Ελ. Καλογριά συμμετείχε και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις-αγώνες  του AlmiraMAN στην Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα) Πιερίας.

Το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΤΡΙΑΣ”  με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, συνδιοργάνωσαν σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα στις 4-7 Μαΐου 2023 εκδηλώσεις στην Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα) Πιερίας, στο πλαίσιο  της 9ης Διοργάνωσης του AlmiraMAN. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  με σκοπό την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και, ευρύτερα, της κοινωνίας  σε σχέση με τις υψηλές αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας μέσα από το άθλημα του Τριάθλου (Κολύμβηση-Ποδηλασία-Τρέξιμο) και των ομαδικών παιχνιδιών.

Θερμά συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση.

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας

Η Διευθύντρια

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου