Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικά Προγράμματα Καθηγητές

Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, οργανώθηκε σε συνεργασία με το κέντρο Πρόληψης “ΑΤΡΑΚΤΟΣ” 9ωρο βιωματικό  σεμινάριο με θέμα « Συντονίζοντας την ομάδα-τάξη σε μια εποχή προκλήσεων»  με  απώτερο στόχο την υποστήριξή τους για την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας των μαθητών τους.

Οι εκπαιδευτικές συναντήσεις του σεμιναρίου  πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10-02-2022, την Τρίτη 15-02-2022 και 22-02-2022, ώρα 5-8 μ.μ., σε χώρο του σχολείου τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας από την πανδημία COVID 19.

Η επιμορφωτική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε από τους εκπαιδευτές κα Σοφία Σαββινίδου, κα Πόπη Γκανά & κ. Νικόλαο Μπέη δια ζώσης, ήταν βιωματική  και συνέβαλε ουσιαστικά στη συνέχιση της προσπάθειας των εκπαιδευτικών να στηρίξουν την ανάκαμψη  των μαθητών στα πεδία της γνώσης και της κοινωνικοποίησης, καθώς το σχολείο λόγω της πανδημίας λειτουργεί κάτω από την πίεση της αναπλήρωσης του χαμένου χρόνου, την εμπέδωση της αναγκαίας γνώσης και την αποκατάσταση των σχέσεων μετά την μακρόχρονη κοινωνική αποστασιοποίηση των μαθητών.

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «Άτρακτος» Ν. Πιερίας για την  άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία!

Εκ μέρους του Συλλόγου καθηγητών του 5ουΓυμνασίου Κατερίνης

Η Διευθύντρια

Ελένη Σαμαρά

 

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου