Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Θεατρική Παράσταση: “Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο”

Αναρτήθηκε από Θοδωρής

Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση εκείνων που την Τετάρτη 9 Μαΐου Βρέθηκαν στο συνεδριακό κέντρο της πόλης μας, για να παρακολουθήσουν επί σκηνής την πασίγνωστη κωμωδία «Το ξύλο βγήκε απ΄ τον παράδεισο» του Αλέκου Σακελλάριου.

Η θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και μετά από πολύμηνη προετοιμασία παρουσίασε στο κοινό το συγκεκριμένο θεατρικό έργο. Με  δύο παραστάσεις – μία το πρωί για μαθητές των σχολείων της πόλης μας και άλλη μια το απόγευμα για το κοινό- οι μαθητές –  ηθοποιοί κατάφεραν να σκορπίσουν απλόχερα το γέλιο και την ευθυμία σε όσους  παραβρέθηκαν. Οι θεατές που κατέκλυσαν το χώρο, ανταμείβοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, έμειναν έκπληκτοι κι ενθουσιασμένοι με την αρτιότητα της παράστασης.

Οι μαθητές που πήραν μέρος ήταν: Στράτος Ντόβας, Κωνσταντίνα Συμεωνίδου, Βαγγέλης Σουσουρογιάννης, Κωνσταντίνος Περιβολιώτης, Ευγενία Μεταξιώτη, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, Πάρης Χαλεπλής, Αφροδίτη Τίγκα, Μαρία Πιτσίλκα, Ευγενία Βραχνού, Γιολάντα Στύλου, Φρειδερίκη Τσατάλη, Ελβίρα Ελεζάι, Κική Ελεζάι, Μαρίνα Ιακωβάκη, Αναστασία κρομμύδα και Ηλιάνα Σκαμαγκά, που  φιλοτέχνησε και την αφίσα του έργου. Υποβολείς στην παράσταση ήταν οι μαθήτριες: Ελευθερία Γουλιοπούλου και χριστίνα Ντόβα.

Την παράσταση επιμελήθηκαν οι καθηγητές: Αθηνά Τσάλα, Αναστάσιος  Αετόπουλος και Γιώργος Καρυωτάκης.

Φωτογραφική κάλυψη από το Kalypsis events.

Για τον συντάκτη

Θοδωρής

Καθηγητής Πληροφορικής

Πες τη γνώμη σου