Ανακοινώσεις Θεατρικο Εργαστήρι

Θεατρική παράσταση του 5ου  Γυμνασίου Κατερίνης στο Ανοικτό θέατρο του πάρκου

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση της κωμωδίας του Δ. Ψαθά  «Μαντάμ  Σουσού»  που ανέβασε το 5Ο Γυμνάσιο Κατερίνης, τη Δευτέρα 11/6/2019 στο Ανοικτό θέατρο του πάρκου.  Η παράσταση ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου κα Βάνα Αγγέλη, καθηγητές σχολείων, πλήθος γονέων και συγγενών των παιδιών  του Γυμνασίου και πολλοί άλλοι εξέφρασαν την έκπληξη και τον θαυμασμό τους και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης, καθηγητές και μαθητές, για την άρτια θεατρική παρουσία και την εξαίρετη ζωντανή μουσική επένδυση.

Το ανέβασμα μίας θεατρικής απαιτεί από τους συντελεστές ικανή θεατρική γνώση και παιδεία, ταλέντο, όρεξη, μεράκι, διάθεση και ετοιμότητα για πάρα πολλές θυσίες και στερήσεις ώστε να γίνουν οι πρόβες ξανά και ξανά. Τα παιδιά και οι καθηγητές της θεατρικής ομάδας, η κα Αθηνά Τσάλα, η κα Έφη Καπετανάκου και ο κ. Τάσος Αετόπουλος, δούλεψαν πολλές ώρες εις βάρος του προσωπικού και οικογενειακού χρόνου τους, απογεύματα, αργίες, και κυρίως  Σαββατοκύριακα. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!  Τέτοιες εκδηλώσεις αποδεικνύουν ότι οι μαθητές μας, με την ορθή και έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών τους, μέσα σε πνεύμα αγάπης, συνεργασίας και δημιουργικότητας μπορούν να επιτύχουν πολλά όμορφα πράγματα που τιμούν τους ίδιους, τις οικογένειές τους και το σχολείο τους! Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «Εύγε» καθώς όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είχαμε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα με πολύ γέλιο!!

Ευχαριστούμε, ακόμη, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  που στήριξε την όλη προσπάθεια και συνέβαλε στην επιτυχία αυτής της εξαιρετικής παράστασης.

Η Διευθύντρια                            Ο Σύλλογος καθηγητών

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου