Ανακοινώσεις

Αιτήσεις εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. στο Κ.Σ.Ε του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί από την Πέμπτη 20/09/2018 να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα της 4ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. που πρόκειται να διεξαχθούν κατά το διάστημα Οκτωβρίου 2018 – Ιανουαρίου 2019 στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης.  Κατά τη 4η περίοδο επιμόρφωσης  θα υλοποιηθούν  προγράμματα για ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ  ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ (συστάδα Β1.2.),   και  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  (συστάδα Β1.4.).

Η επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ, έχει διάρκεια 36 διδακτικές ώρες, συνιστά Εισαγωγική Επιμόρφωση για την Εκπαιδευτική Αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. και θα περιλαμβάνει  δια ζώσης επιμορφωτικές συνεδρίες  (δώδεκα  τρίωρες επιμορφωτικές συνεδρίες μία φορά  την εβδομάδα) που θα γίνονται στο Κ.Σ.Ε  του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και η ενημέρωση των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών για τα διαθέσιμα επιμορφωτικά προγράμματα που τους αφορούν και θα υλοποιηθούν στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) της Πράξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://e-pimorfosi.cti.gr/mis,

με χρήση των κωδικών που τους είχαν αποδοθεί κατά την πιστοποίησή τους στο Α’ Επίπεδο Τ.Π.Ε..

Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας, θα βρείτε ΕΔΩ.

Οδηγίες για την διαδικασία απόκτησης κωδικών εισόδου στο Πληροφοριακό Σύστημα http://e-pimorfosi.cti.gr/mis για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ19/20, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα, θα βρείτε ΕΔΩ.

Για να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας, πατήστε ΕΔΩ.

Για τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, μπορείτε να ανατρέξετε στις «Συχνές Ερωτήσεις» της παρούσας πύλης http://e-pimorfosi.cti.gr (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Συχνές Ερωτήσεις») ή να χρησιμοποιήσετε το «Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος» (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Help Desk») για να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων επιμόρφωσης, με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί σχετικά με το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης και τη συμμετοχή τους.

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου