Ανακοινώσεις Γιορτές - Εκδηλώσεις

Εκδήλωση στην μνήμη των Τριών Ιεραρχών

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, μετά τον εκκλησιασμό μας, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών,  σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β ́4695).

Οι τρεις Ιεράρχες, αιώνιοι φωστήρες, αληθινοί φάροι, πρότυπα  που δείχνουν τον δρόμο του αγώνα και της αγάπης με το πολύπλευρο κοινωνικό, φιλανθρωπικό και συγγραφικό τους έργο  είναι οδοδείκτες ζωής. Προστάτες των Γραμμάτων ο Μέγας Βασίλειος, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και ο Γρηγόριος Ναζιανζηνός μας καθοδηγούν με τη ζωή  και με το έργο τους.

Μέσα από ομιλία και προβολή σχετικού με   το  έργο των Τριών Φωτισμένων Πατέρων οπτικοακουστικού υλικού,  που επιμελήθηκε η φιλόλογος  του σχολείου κα Αθανασία Λιάπη,  οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το πολυσήμαντο μήνυμα της ζωής, της δράσης και του έργου τους.

Συγχαρητήρια  στην υπεύθυνη της εκδήλωσης εκπαιδευτικό κα Αθανασία Λιάπη. Χρόνια Πολλά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!

 

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Ελένη Σαμαρά

 

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου