Γιορτές - Εκδηλώσεις

Εκδήλωση στο σχολείο μας στην μνήμη των Τριών Ιεραρχών

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Τη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας,  διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ιεραρχών,  προσαρμοσμένη στις ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας.  Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών είναι γιορτή των εκπαιδευτικών και των μαθητών, των σχολείων και των γραμμάτων.

Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το πολυσήμαντο μήνυμα της ζωής και της δράσης των τριών φωτισμένων πατέρων, μέσα από σχετική ομιλία και την προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού για  το  έργο των Τριών φωτισμένων Πατέρων,  που επιμελήθηκε η φιλόλογος  του σχολείου μας κα Αντωνιάδου Άννα.

Οι Τρεις Ιεράρχες  αληθινοί φάροι, πρότυπα,  που μας δείχνουν τον δρόμο του αγώνα, της αντίστασης και της αγάπης με το πολύπλευρο κοινωνικό, ιεραποστολικό, φιλανθρωπικό, συγγραφικό έργο τους  είναι οδοδείκτες ζωής.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Αντωνιάδου Άννα και Αετόπουλο Αναστάσιο,  που επιμελήθηκαν   τη διαδικτυακή εκδήλωση με την οποία τιμήθηκαν και από την εκπαιδευτική κοινότητα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης  οι Τρεις Ιεράρχες.

Χρόνια Πολλά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου