Ανακοινώσεις Σύλλογος Γονέων

Ενημέρωση Γονέων & Κηδεμόνων για την λειτουργία του σχολείου

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Τετάρτη  21 Σεπτεμβρίου 2022 στις 6:00 το απόγευμα,  στο Γυμναστήριο, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών  της Α΄ τάξης του σχολείου μας από την Διευθύντρια κα Ελένη Σαμαρά  και τους υποδιευθυντές κ. Αναστάσιο Αετόπουλο και Θεόδωρο Σταυρίδη.

Η ενημέρωση περιελάμβανε  θέματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, τη φοίτηση & διαγωγή,  τον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών, αλλά και τη διδασκαλία των μαθημάτων.

Η Διευθύντρια  αναγνωρίζοντας πως η μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα έδωσε διευκρινίσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Γυμνασίου και επισήμανε την αναγκαιότητα της συνεχούς συνεργασίας και της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους γονείς μέσα σε πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και αλληλοκατανόησης.  Τέλος,  ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την υποστήριξη που παρέχει στο έργο του σχολείου. Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή η σχολική χρονιά να είναι αποδοτική, αποτελεσματική και  ασφαλής χωρίς ψυχοφθόρα προβλήματα!

Η Διευθύντρια

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου