Ανακοινώσεις Γιορτές - Εκδηλώσεις Δραστηριότητες

Γιορτή αποφοίτησης της Γ’ τάξης 2021-2022

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

 

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Καθηγητών διοργάνωσε, στην αυλή του σχολείου, γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες  της Γ΄ τάξης. Ήταν ένα πολύ συγκινητικό βράδυ που περάσαμε όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί με την κάλυψη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης  τον οποίο και ευχαριστούμε. Καλεσμένοι στην εκδήλωση αυτή ήταν  οι μαθητές/τριες  όλων των τάξεων του Γυμνασίου μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους. Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα αποχαιρετήσαμε τα παιδιά που αφήνουν το σχολείο μας και ανοίγουν τα φτερά τους για το Λύκειο και  δώσαμε τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Η βραδιά περιείχε τα πάντα: μουσική, τραγούδια, χορό, αστεία, γέλια, φωτογραφίες, βίντεο, απονομές, λόγια συγκινητικά και αποχαιρετιστήρια! Αρχικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ . Χρήστος Βουνίσιος με περίσσια πατρική αγάπη αποχαιρέτησε τα παιδιά. Στη συνέχεια η Διευθύντρια του σχολείου αποχαιρέτησε τους αποφοίτους θυμίζοντάς τους πώς όλοι μαζί προσπάθησαν με συνέπεια  να πραγματώσουν πολλούς από τους στόχους που είχαν θέσει κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης σχολικής χρονιάς και συμβουλεύοντάς τους για την πορεία τους στο Λύκειο. Κατόπιν μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων πήραν  βεβαιώσεις και επαίνους για τη συμμετοχή και τη διακρισή τους  σε διάφορους διαγωνισμούς, αθλήματα, δράσεις  και προγράμματα στο πλαίσιο του Αειφόρου σχολείου.  Ακολούθως όλοι χαλάρωσαν και γεύτηκαν τις λιχουδιές του μπουφέ, που με πολύ αγάπη ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Επίσης, στους μαθητές και στις μαθήτριες μοιράστηκε αναμνηστικό λεύκωμα με φωτογραφίες και ευχές από τους καθηγητές, προσφορά του Συλλόγου Γονέων,  για να τους συντροφεύει για πάντα και να τους θυμίζει τη μαθητική τους ζωή στο 5ο Γυμνάσιο. Τέλος, η αποφοίτηση έκλεισε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, απολαμβάνοντας τη μουσική του Ν. Γκανά και του Ντ. Γαργαετίδη. Τα συγχαρητήρια των γονέων και τα φωτεινά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών ήταν το καλύτερο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2021-2022!

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη βοήθεια και την άριστη συνεργασία  που είχαμε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς!

Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά μας καλή πρόοδο  και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν μετά το Γυμνάσιο. Καλό καλοκαίρι!

Εκ μέρους του Συλλόγου Καθηγητών

Η Διευθύντρια

Ελένη Σαμαρά

 

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου