Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ομάδα Φωτογραφίας

Συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης στο περιφερειακό δίκτυο «Κλικ, προστάτευσέ το!»

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Το σχολείο μας συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του προγράμματος «Κλικ, προστάτευσέ το» που οργάνωσε το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο από 11 έως 21 Μαΐου 2022. Η υπέροχη αυτή έκθεση φωτογραφίας φιλοξένησε και φέτος poster του Σχολείου μας με θέμα “Κλικ, Προστάτευσε τα αδέσποτα- οι αδέσποτοι φίλοι μας ”,  που δημιούργησε ομάδα μαθητών/τριών υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών, Αικ. Μαμούρη και Γ. Μαρκόπουλο.

Στην αίθουσα, όπως φαίνεται και στο δικό μας poster,  υπήρχαν post-it, στα οποία οι επισκέπτες ελεύθερα μπορούσαν να γράψουν σχόλια και να τα κολλήσαν δίπλα από μία φωτογραφία που τους τράβηξε την προσοχή. Μετά τη λήξη της έκθεσης ανακοινώθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι των φωτογραφιών και των πόστερ που διακρίθηκαν. Απονεμήθηκαν  από πενταμελή  επιτροπή βράβευσης έπαινοι και βραβεία στην Ομάδα Φωτογραφίας του 5 ου Γυμνασίου Κατερίνης για τη διάκριση του πόστερ της με θέμα «Οι αδέσποτοι φίλοι μας» και έπαινοι στην Ναταλία Οικονόμου και  Δημήτρη Τζήκα.  Οι εξαιρετικές, ευφάνταστες, εξωστρεφείς και με αντίκτυπο στην κοινωνία φωτογραφίες των μαθητών/τριών  μας εκτίθενται και ομορφαίνουν, τώρα πλέον,  το δικό μας σχολείο.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/ριες που συμμετείχαν στην δράση, στους μαθητές που διακρίθηκαν καθώς και στους εκπαιδευτικούς που ενέπνευσαν και υποστήριξαν τους μαθητές/ριες.

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας

Η Διευθύντρια

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης