Ανακοινώσεις

Σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 2019

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές του 5ου  Γυμνασίου Κατερίνης  τίμησαν με τη σχολική γιορτή τους την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, το ιστορικό «ΟΧΙ», στο Κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη.

Η γιορτή περιλάμβανε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος οι μαθητές, με την καθοδήγηση της  κας  Βαρβάρας Παπαδοπούλου, με αφηγήσεις, προβολή βίντεο και με τη βοήθεια της χορωδίας  ήρθαν σε επαφή και τίμησαν   την αντίσταση  των Ελλήνων απέναντι στον φασισμό και την κατοχή.

Το δεύτερο μέρος  ξεκίνησε με την ανάγνωση πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων από την κ. Δήμητρα  Μακρή  και την παράδοση της σημαίας από τον Υποδιευθυντή κ. Γιάννη Παντελίδη  στους πρωτεύσαντες μαθητές του σχολείου. Ακολούθησε απονομή Βραβείων και Αριστείων στους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες, με βάση τις επιδόσεις τους κατά το προηγούμενο σχολικό έτος και καθορίστηκαν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες που  θα εκπροσωπήσουν το σχολείο μας στις παρελάσεις.

Το συντονισμό και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η εκπαιδευτικός  του σχολείου μας κ. Βαρβάρα Παπαδοπούλου. Ήταν μια ποιοτική εκδήλωση γι΄αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες μαθητές αλλά και στην κα. Βαρβάρα Παπαδοπούλου που οργάνωσε και συντόνισε άψογα την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση με τη βοήθεια του υποδ/ντη κ. Τάσο Αετόπουλο, όπως επίσης και στην καθηγήτρια μουσικής κα Έφη Καπετανάκου που προετοίμασε την χορωδία.

Ευχαριστούμε πολύ το Κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη που μας παραχώρησε τον χώρο αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη στήριξη.

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου